Resa är livets näring


Så vackert!




Såhär skulle jag vilja vakna upp o gå lägga mig varje kväll. Vilken utsikt!


Va längesen jag va till Italien nu. Vill till Toscana och Almalfikusten. Va dit i maj för flera år sen o då hade inte vattnet blivit så varmt, men nu måste det väl vara varmt i vattnet. Hösten är fin och skön luft, men det är för lite sol. Jag blir så mycket gladare o piggare när solen är framme, så jag skulle må bra av att åka till solen både höst o vinter. Snart är vintern här o tänk om den blir lika lång som förra året. Klarar inte för mycket kyla o snö! Det ska vara lagom. Det borde vara högst en månad vinter o resten sommar i det här landet. Min dröm är att åka till Thailand när det är som kallast o mörkast här o en dag gör jag det!

Imorgon åker Sofia till Mallorca med sin klass och de behöver inte betala ett dugg. De får resan o en del av maten betald. Ingen dålig skola hon går på Thoréns Business school. Syftet är att de ska besöka företag o se hur allt funkar runt omkring det, men på kvällarna blir det nog lite party. Ett minne för livet verkligen. Tänk om en annan hade det så bra när man gick gymnasiet. Kommer att sakna dig mitt hjärta! Ett år kvar av gymnasiet nu o nu är det bara att lägga in den högre växeln.

Crosstrainer EXTREMEFIT CT 850


Team sportia Extremefit CT 850 5500:- Min är vit o grön

Nu har jag slagit till på en ny crosstrainer. Den andra från Coop gick sönder. Hade den i några år men den va inte bra heller. Va mer en cykel som man stod o trampade på. Den här liknar en som man står o tränar på ett gym. Eftersom priset är 5500:- men nedsatt till 4800 :- så ska det vara kvalité. När man står på den redan efter 5 min så känner man i låren o rumpan, men jag kämpar på i en halvtimme. Då kör jag manuellt och inte ställt in den på ngt program. När jag blir mer tränad så ska jag köra intervallträning. Det som är bra med att ha en sån här är att man inte har några undanflykter för att INTE träna om det finns tid. Då kan det vara vinter, kallt o snön vräker ner utanför fönstret. Såg att ett årskort på gym kostar 3500 kr. Så om jag tränar regelbundet i ett o ett halvt år så har jag tjänat in pengarna. Så får hoppas jag inte hinner lessna på den i förväg.

Så nu ska jag försöka träna varannan dag men det blir säkert mer sällan än så. För tiden räcker aldrig till ibland. 24 timmar är för lite på ett dygn! Mår ju mycket bättre av träning o jag blir piggare märker jag. Har börjat med multivitamin tablett o äter lite rosenrot för jag ska bli pigg, men jag kanske inte behöver det om jag tränar.

Äntligen är det fredag o ikväll blir det hemgjorda hamburgare med rött vin till. Mums!

Trevlig helg!