En vecka i mitt nya liv



Snart en vecka gått igen o den började bra i mitt nya liv.
Jag fick gå upp runt 6 för jag skulle hinna med bussen strax efter sju, sen vidare med tåget, sen tunnelbana för att komma i tid till kursen i Sthlm. Det va runt 15 som hade anmält sig så det va med stor spänning jag klev in på Påhlmans handelsinstitut på Hagagatan. Va mycket nöjd när dagen va slut med lagom mycket info o en väldigt kompetent kvinna som lär ut allt hon kan. Två dagar går fort o sen va det praktik på löneservice o fick gå bredvid en kvinna som hade jobbat med löner i 40 år! Hallå kan man få en bättre som kan visa hur det går till...näe det kan man nog inte. Hon va dessutom väldigt trevlig som alla andra. Började med mjukstart o satt o pratade länge med en kopp kaffe med hennes arbetskamrat för hon skulle ivåg en kortis när jag kom.
Jag kommer att stormtrivas där känner jag o idag är det redan lördag för det går ju fort när man har roligt.

Den här veckan bor Linda här så nu får jag ta hand om både henne o hennes hund Maiky för hon har blivit opererad i foten o fått gips så nu går hon på kryckor. Så det blir många promenader o jag får vara uska på hemmaplan :)

Men jag trivs ju i den rollen såklart o jag gör ju allt för mina barn i vått o torrt.



Imorgon ska vi gå på Sex and the city 2 på självaste Mors Dag. Kanske jag blir bjuden på den ;)

Tråkigt väder idag men va gör det, när man ska sitta inne o mysa. Vet inte om jag ska bojkotta Eurovision ikväll nu när inte Sverige gick vidare till finalen. Jag tyckte från början att Annas låt är för tråkig för att sticka ut i en stor tävling i Europa. Visst hon har fin sångröst men tråkig låt o uppträdande. Tyskland vann för herrans massa år sen med en lugn låt o hon satt på en stol o spelade gitarr hela låten "Ein bisschen frieden" året va 1982. I år gillar jag Tysklands låt o tänk om hon vinner! Om Timotej hade representerat Sverige så hade vi definitivt gått vidare. Undra om vi någonsin lär oss av våra misstag för det är inte otur vi har utan vi skickar iväg de sämre bidragen jämt. Förutom Charlotte Perrellis låt för några år sen men tyvärr gick den inte så bra då heller.

Längtar till måndag o det va längesen jag gjorde det.


Härlig helg o nedräkning

Vilken härlig helg! Lagom av allt...sömn, sol och nöjen. Är fortfarande barnfri o jag har njutit av solen även idag.



Det börjar närma sig att jag ska börja kursen i Sthlm. På måndag ska jag till Hagagatan Påhlmans handelsinstitut o jag har räknat ut att resorna kommer att kosta minst 1600 kr kanske mera. Men det är en investering för livet. Tyvärr va chefen på löner sjuk fortfarande så jag vet inte än hur mycket praktik jag ska ha. Men mitt nya liv börjar nästa vecka! Längtar så himla mycket till det. Elias kommer att vara mer på dagis då, men snart kommer T att komma hem från Schweiz o då kan förhoppningsvis han ta hand om mera så han slipper vara hela dagarna på dagis.

Jag har letat kökslampa jättelänge nu. Köpte en lampa på Ikea som jag lämnade tbx, sen köpte jag en på Clahs Ohlsson men lämnade även tbx den. Letade länge på nätet o hittade den jag vill ha!

Den va slut på Stinsen i Sollentuna för den är så populär. Köpte den större varianten. Hoppas innerligt att den passar i mitt kök o att det blir ett bra ljus. Den kanske är mer en vardagsrumslampa men jag tycker den passar i alla rum. Älskar verkligen lampan som är i japansk stil. Vad tycker ni?


   
              Malibu 50 cm i diameter 995 :-

TELEPHONE


ALEJANDRO

Kan inte låta bli att lägga in den här låten för den är såå skön! Inte så bra ljud för det skränar en hel del. Hennes låtar ska upplevas live. Första gången jag hörde den va igår. Varför spelas den inte på radion??


Sicken avslutning! Alla står upp även på sittplatserna


2 timmar gick superfort!

GLOBEN GUNGAR AV DÅNET FRÅN BASEN

Avslutning med Bad Romance! Jättebra artist och show!

Sån här adrenalikick va längsen jag fick! Bra musik blir man hög av så man behöver inga droger!

Hur kan en tjej bli så stor så fort?! Jo hon har ju allt tjejen!
Hon har karisma, sångröst, kan dansa, otroligt musikalisk, kan spela piano och är en stor entertainer.
Hon är helt rätt i tiden.
Stefani Joanne Angelina Germanotta är hennes riktiga namn
Född 28 mars i New York i en italiensk-amerikansk familj.
Hon kommer att hålla lika länge som Madonna har gjort!
Hon har själv sagt att hon kan göra allt för sina fans o ställer inte in en konsert i första taget.
Hon har tagit artistnamnet från Queens låt Radio Gaga
Hennes debutalbum The Fame har sålt över 10 miljoner exemplar
Lady Gagas singel Just Dance är bland de 20 mest säljande låtarna sedan 2000


LADY GAGA - DANCE IN THE DARK (LIVE @STOCKHOLM 08 MAJ 2010


VILKEN STÄMNING I GLOBEN Tyvärr fick vi inte ta in systemkameran så dessa videos är från youtube.



Introt till Lady Gagas konsert. Min puls är hög o man är i extas! Jihhhhoooo!!
Jag ryser!


Fortsättning på introt...


3 dagar kvar

till Lady Gaga! Ska bli så roligt att få se henne live i Globen. Tjejen är ju så jäkla cool o på scenen briljerar hon.  Vilka bra biljetter jag har köpt på Blocket (nej de är inte falska). Vi kommer att sitta på A-sektionen med scenen mot Norr o sen kommer den gå ut som en tunga framför oss. Vi kommer alltså att sitta på samma sektion som vip-läktaren. Det blir förhoppningsvis en kväll att minnas!