Försäljningspremiär för Aurora



Nu ska jag göra ett undantag och göra ett inlägg för att stolt visa upp min dotters företag. Hon går andra året på Thorén Business school och nu har de fått som uppgift att starta eget. Hon har haft fullt upp i skolan men i helgen satt hon i stort hela tiden med armbanden och jag hjälpte till hela söndagen. Kom o kika på Gränby ni kanske hittar julkappar där. Det är massor med UF-företag så det blir många utställare där.

Det här har jag snott från Sofias blogg:


Äntligen! Nu är det första gången som våra armband offentliggörs och på lördag är det försäljningspremiär för vårt företag Aurora i Gränby Centrum mellan kl 12.00 - 16.00. På bilden kan ni se ett urval av vår första kollektion vid namn Amor som ni kommer kunna köpa för 70 kr st eller 2 st för 100 kr, det ingår även en liten smyckespåse i priset till varje armband.

Det känns så roligt att det här är min första egendesignade kollektion och med Caroline kan inte det här bli bättre. Vi har själva tillverkat armbanden och vi har lagt ner jättemycket tid på det här så nu känns det jätteskönt att vi är klara med allt och redo för försäljning.

Perfekt som julklapp eller till dig själv, så kom och köp på lördag! :)