Försöka om och om igen



Exakt såhär har jag haft det med mitt ex. Hur jobbigt som helst att ha ett av-på förhållandet. Det tar så mycket kraft och energi ifrån en.

http://www.aftonbladet.se/wendela/relationer/article6005009.ab

Och såhär kan det gå om den andra vill mer och ett distansförhållande rekommenderar jag inte alls att ha.

Hoppas ni alla får kärlek från era partner, för jag suktar efter någon som älskar mig för den jag är och vill dela min vardag med mig.

Jag vet att det finns någon för alla och snart har jag hittat han som är min själsfrände. Det kanske är närmare än va jag tror. Kanske han jag ska träffa på nyårsafton! Ja jag har en dejt på G och det är hur roligt o spännande som helst. Tänk att ha en dejt på nyårsafton är inte det speciellt?!

Hoppas han är lika mysig som i sina brev och på telefon. Längtar efter att bli förälskad nu och känna pirret i magen. Det är ju 6 år sen jag kände det. Nu är det på tiden att få uppleva det igen.

Visa mer kärlek till varandra även om inte tiden räcker till. Det är inte alltid så lätt, men det är viktigt att vårda sina förhållanden.

Te quiero

Je t'aime

Ich liebe Dich

Minä rakastan sinua 

Jeg elsker dig

God Fortsättning!


Vill ha kärlek!

OBS! Långt inlägg och inget uppmuntrande alls.

Jaha det är ett par st som vill att jag bloggar igen. Har verkligen ingen motivation alls att skriva längre. Ser att det är några själar som kikar in till mig. Vad är det ni vill läsa tro? :) Men nu ska jag öppna mig ordentligt.

Imorgon är det julafton och just nu känns det inte alls som det. Igår kväll va jag helt urlakad o matt. Jag bara väntade på att Thomas skulle komma o hämta Elias. Tågen va försenade hela tiden från Arlanda, så till slut tog han en taxi hit. Det ska UL betala om det är förseningar på mer än 20 minuter. Gud va jag behövde att bli avlastad kände jag, såhär mycket har jag aldrig längtat efter att bli ensam hemma. Sofia är hos pappa sin och sen kommer jag o Elias att fira jul där och sjävklart kommer Linda och Maiky. Ni kanske tycker det är konstigt att jag firar hos ett ex-ex, men vi kommer bra överens och så är det mysigt att komma ut till landet över julen. Så jag ser fram emot imorgon med mycket mat och godis om jag nu har blivit bättre.

Jo inatt har varit tuff. Jag gick o la mig och hade ont i magen och sen vaknade jag kl 2 att jag fick springa på toan för det kom nästan från bägge hållen samtidigt. Jag måste ha fått i mig jord igår. Jag skar i rödkålen som va lite jordig o jag min dummer smakade på den. Men hur många ggr har jag inte ätit vitkål rå och blomkål utan att skölja det. Men jag skar andra saker på samma skärbräda sen så det är säkert jorden som har förgiftat mig.

Det va senast i somras jag fick i mig några bakterier men då var det nog från Elias. Jag har fortfarande ont i magen o har ingen matlust alls. Fördelen är att jag har gått ner mycket i vikt. Blev chockad över sifrorna på vågen, men så fort jag äter går jag upp igen. Men magen är platt o fin i af. Tills jag börjar äta o då sväller den upp.


Ser ni blånageln :) Såhär lite har jag inte vägt sen jag gick på högstadiet


Igår ringde faktiskt mamma och pratade med mig o vi har inte pratat på väldigt länge. Det va inget uppmuntrande alls det hon berättade om. Nu förstår jag henne bättre varför hon har varit en sån dålig mamma. Hon har haft en fruktansvärd barndom!! Hon skulle ha fått hjälp o pratat om det här när hon tonåring, men hon hade ingen att prata med. Idag finns det knappt tid o resurser till sånt. Hon sa att hon inte har någon livsgnista kvar längre och han hon går hoppas på att få en stroke till igen. Hennes njure fungerar iaf som hon fick för några år sen, men hennes f.d make hatar henne och de är skiljda men de bor fortfarande ihop, för han vill inte kasta ut henne när hon är så dålig. Hennes f.d makes släkt hatar henne och hon har inga vänner. Hon kan inte gå ut för hon har en dålig höft och en avsliten hälsena. Hon går bara mellan sovrummet, vardagsrummet och toa med en rullator och hon är bara 60 år!

Hon har haft problem med sin mage sen hon va 40 år. Hon opererade bort en stor cysta från äggstockarna. Hade de inte upptäckt det så hade hon troligen inte levt idag. Sen har hon haft problem med magsår och bara haft en fungerande njure. Det gå ju leva med en, men den började oxå bli sämre. Hon gick i dialys i 10 år tills hon fick en ny njure som stötte bort efter 1 år. Hon fick vänta bra länge innan hon fick en ny och den har hon fått behållt. Hon har fått en stroke, men hon hade tur eftersom det inte satt på talet. Hon har ju alltid varit duktig på att prata. Hade hon inte kunnat kommunicerat då vete fan om hon tagit livet av sig. Nu säger hon att hon bara väntar på en stroke till så hon får försvinna för alltid. Hon har inget värdigt liv längre o inget att leva för. Hon o jag har inte haft någon bra kontakt på 12 år ungefär. Min syster bor inte så långt ifrån henne men hon har fullt upp med alla 8 barn som hon har ibland. Fyra är hennes egna o 2 är hennes makes och så har de 2 fosterbarn.



Hon berättade för mig om massor med otäcka saker som hon har varit med om när hon va liten utifall hon INTE skulle leva nästa dag. Hon har funderat många ggr att ta massor med tabletter och försvinna från detta jordeliv. Det är fruktansvärt när hon säger så o jag kan inte göra något. Jag sa att jag kan komma o hämta dig så du slipper vara ensam, men hon vill vara ensam tydligen. Vi pratades vid 2 ggr o får en klump i halsen att ingen ska behöva gå igenom detta fast hon har varit en sån dålig mamma. Hon sa det flera ggr att hon är medveten om det. Hon va bara 17 år när hon fick min syster och 18 o halvt när hon fick mig. Herregud hon va ju bara tonåring och hade inte levt livet. Hon hade gamla föräldrar redan då. Min mormor fick henne när hon va runt 40, så dom kunde hon inte prata med.

Min pappa har jag aldrig träffat bara sett på kort. Han lämnade henne så fort hon födde mig tror jag det va. När jag låg i magen så slog han henne flera ggr. Är det någon jag känner förakt är till honom. Vill inte kalla han pappa utan en spermadonator. När Erik kom in i mammas liv när jag va runt 5 år då levde mamma upp och va lycklig. Nu hatar de varandra. Varför finns det något sånt som hat. Kan det inte bara finnas kärlek!

Jag önskar mig kärlek i julklapp och det kan man inte köpa för pengar.

Jag vet att den dag du blir en ängel så kommer du att beskydda mig och kommer att "sitta" på min axel, när jag har det jobbigt. Du har inte varit något bra stöd när du har levt, men du kanske gör större nytta när du är död. Som du sa en gång att du kommer alltid komma o spöka för mig och ställa till med roliga upptåg när du inte lever längre. Är det något jag har ärvt av dig, så är det din humor och din envishet. För envis är du allt som har genomlidit så mycket bara för att du haft sån livsglädje. Men nu kan du inte ens dansa som du älskade när du va ung. Mamma du va sååå vacker när du va ung o oskyldig. Jag skulle vilja scanna in en bild på henne när hon är 18 år men jag har ingen scanner.

Det här va inget roligt inlägg, men jag kände att jag va tvungen att skriva av mig. Mamma jag vill inte att du ska lida nå mer! Älskar dig!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kanske kommer jag att få lite manligt sällskap ikväll. Vi får se hur det blir...men kanske jag berättar om det i ett annat inlägg.

Nej dejten inställd *suck* men han hade lite för mycket såhär före jul o det kan jag förstå. Men hoppas vi kan träffas i mellandagarna. Mina barn nu måste jag få kärlek ifrån er om jag ska klara mig ;)

God Jul på er allesammans!


Ett måste när man vill vara fin!

Nu är det dax att göra ett inlägg för jag vill göra reklam för min dotters snygga armband igen. Ni bör köpa ett i julklapp till någon ni tycker om.

Här kommer lite närbilder på dessa vackra stiliga armband...

Om ni vill köpa av henne så kan ni gå in på hennes blogg

Klicka här